لیزر موهای زائد, مجله هیوا مدیکال

لیزر موهای زائد برای چه کسانی ممنوعیت دارد؟

در این مقاله میخواهیم به این نکته بپردازیم که لیزر موهای زائد برای چه کسانی ممنوعیت دارد؟ امروزه لیزر موهای زائد به دلیل کم دردی، کم عارضه بودن، همیشگی بودن و به دلیل اینکه ایمن ترین روش و کارآمدترین روش برای حذف موهای زائد می باشد، مورد استقبال قرار دارد.

این روش نسبت به روش هایی مثل اپیلاسیون، اپلیدی، تیغ و موبرهای شیمیایی دارای تکنولوژی جدیدتر و کارآمدتری می باشد و باعث شفاف و صاف شدن پوست بدن به صورت دائم می شود.

اما خب باید بدانیم که هر آنچه این روش آسان و پرطرفدار باشد قطعاً دارای عوارضی می باشد که برای بعضی از افراد مضر بوده و ممنوعیت دارد.

به طور خلاصه می توان این افراد را به گروه های زیر تقسیم بندی کرد:
۱)افرادی که داروهای خاص مصرف می کنند.
۲) افرادی که بیماری های خاص یا بیماری های پوستی دارند.
۳) افرادی که از اختلالات هورمونی رنج می برند.
۴) گروه یا افرادی که بدن یا پوست آنها در اثر لیزر آسیب خواهد دید.

در ادامه در خصوص هر یک از این افراد با جزئیات صحبت خواهیم کرد، پس بهتر است قبل از انجام این عمل حتماً این مقاله را مطالعه کنید تا دچار مشکلات احتمالی نشوید.

1) افرادی که داروهای خاص مصرف می کنند:

ماینوکسیدین: به دلیل استفاده جهت پرپشتی مو ها اگر در زمان لیزر موهای زائد استفاده شود باعث اختلال در این کار و نتیجه عکس خواهد داشت.

راکوتان: این دارو برای از بین بردن جوش و آکنه و مشکلات بارز پوستی مورد استفاده قرار می گیرد و باعث نازکی و حساس شدن پوست می شود در نتیجه در زمان استفاده از داروی راکوتان از لیزر موهای زائد استفاده نکنید چون اثربخشی آن را از بین می برد و در مواردی حتی جواب عکس خواهد داد.

داروهای کنترل هورمون تیروئید: بر اثر مصرف این داروها پر مویی اتفاق میافتد و تجمع مو در برخی مناطق بیشتر می شود و همه افراد دوست دارند زودتر اقدام به از بین بردن این موها کرده و آنها را لیزر نمایند ولی باید بدانید تا زمانی که دوره درمان شما کامل نشده و پزشک شما اجازه این کار را نداده است نمی توانید از این روش استفاده کنید چون عوارض جبران ناپذیری به همراه دارد.

مصرف داروهای حاوی ترکیبات طلا: این داروها برای درمان بیماری های آرتریت روماتوئید به کار میرود و برای این افراد لیزر موهای زائد ضرر بسیار زیادی دارد و حتماً باید با اجازه پزشک این کار را انجام دهند .

2) افرادی که بیماریهای خاص و یا بیماریهای پوستی دارند:

بعضی از داروها دارای خواص حساس کننده پوست به نور را دارند از جمله: فنوتیازین (درمان اختلالات روانی)، فلوروکینولون (درمان عفونت ادراری و تنفسی و گوارشی)، داکسی سایکلین (درمان برخی عفونت ها)، سولفانامیدها (درمان عفونت ها و پیشگیری از تب روماتیسمی)، تتراسایکلین (درمان عفونت های زخمی)، داروهای ضد التهاب استروئیدی (درمان بعضی از دردهای التهابی)، رتینوئیدها (درمان آکنه)، کاهنده های قند خون، داروهای افزایش دهنده ادرار، آنالاپرین (درمان فشار خون)، آمپودارون (درمان بیماری های قلبی)، دیلتیازم (درمان آنژین)، هیدروکسی کلروکین (درمان عفونت های مالاریا)، کینین (درمان مالاریا)، واریکونازول (ضد قارچ) که با مصرف این داروها به دلیل ایجاد حساسیت در پوست باید با پزشک معالج خود مشورت کنید.

از دیگر موارد دسته بندی شده در این گروه افرادی هستند که دارای لوپوس می باشند چون این افراد دارای حساسیت به نور هستند.

افراد مبتلا به کلوئید در صورتی که ناحیه از پوست بدنشان زخم شود و یا دچار سوختگی شوند، گوشت اضافه می آورند پس نباید ریسک انجام این کار را بپذیرند مگر با مشورت کامل با پزشک معالج خود که اجازه این کار را صادر نماید.

افراد مبتلا به لیکن پلانوس که نوعی بیماری تحریک سیستم عصبی می باشد لیزر موهای زائد برای آنها عفونت و یا آلرژی ایجاد می کند.

افرادی با بیماری لنیتگو که روی پوست خود لکه ها و رنگدانه های کوچکی دارند که با سایر نقاط بدنشان متفاوت است با انجام عمل لیزر می توانند دچار سوختگی و التهاب در سطح پوست شوند.

افرادی که مکمل ویتامین آ مصرف می کنند پوستشان به نور حساس خواهد شد پس بهتر است پس از تکمیل دوره مصرف لیزر موهای زائد را انجام دهند.

افرادی که داروهای ضد انعقادی مصرف می کنند به دلیل خاصیت ضد انعقادی می تواند برای عمل لیزر مشکل ایجاد نماید چون در صورتی که با لیزر زیر پوست خون ریزی های کوچکی صورت پذیرد انعقاد به ضعیفی انجام میگیرد و فرد دچار مشکل خواهد شد.

افرادی که دارای بیماری هرپس یا زگیل هستند به دلیل واگیر بودن این بیماری نباید از لیزر موهای زائد استفاده کنند.

افرادی که دارای زخم باز یا عفونی هستند تا بهبود کامل زخم ها نباید از لیزر استفاده کنند.

3) افرادی که از اختلالات هورمونی رنج می برند:

اختلالات هورمونی می تواند باعث سندروم تخمدان پلی کیستیک، یائسگی، تومور یا بیماری در غدد فوق کلیه، مصرف داروهای خاص هورمونی، سابقه بیماری و هیرسوتیسم شود.

اختلالات ناشی از سندروم پلی کیستیک باعث ایجاد پر مویی، ایجاد آکنه و حتی دیابت خواهد شد. این اختلالات نه تنها اثربخشی لیزر را کاهش می دهند بلکه ممکن است به بدن آسیب نیز برساند.

افرادی که دارای اختلالات هورمونی ناشی از تومورها و بیماری های غده فوق کلیه می باشند هم به دلیل رشد موها در نواحی مختلف بدن بهتر است از لیزر استفاده نکنند چون بر روی تولید آندروژن بدن و در نتیجه پر مویی بدن تاثیر می گذارد.

اگر بعد از یائسگی دچار اختلالات هورمونی شده اید که باعث رشد موهای ضخیم و زائد در نقاط مختلف بدن شده است این اختلال می تواند بر اثر افزایش تستسترون و کاهش استروژن باشد و تا زمانی که این اختلال هورمونی برطرف نشده است بهتر است از لیزر استفاده نکنید.

4) گروه یا افرادی که بدن و پوست آنها در اثر لیزر آسیب خواهد دید:

بارداری یا شیردهی از مواردی است که در آن لیزر موهای زائد ضرورتی ندارد پس بهتر آن است که در این دوران لیزر موهای زائد انجام نشود چون عارضه جانبی آن هنوز مشخص نیست.

افرادی که دارای خالکوبی و یا تاتو هستند به دلیل وجود رنگدانه در زیر پوست توجه اشعه لیزر را به خود جلب کرده و این اشعه به فولیکول مو نمی رسد و در نتیجه به دلیل تجمع رنگ در زیر پوست باعث سوختگی و زخم بر روی پوست خواهد شد.

افرادی که بدن خود را سولاریوم کرده و یا آفتاب گرفته اند به دلیل ایجاد تیرگی مصنوعی بر روی پوست در صورتی که لیزر موهای زائد انجام دهند احتمال سوختگی و جوابدهی پایین را خواهند داشت پس بهتر است قبل از انجام این اعمال لیزر موهای زائد خود را انجام دهید.

افرادی که پوست بسیار حساسی دارند و به دنبال آن کهیر بسیار زیادی می زنند به دلیل ایجاد التهاب در پوست بهتر است از لیزر موهای زائد استفاده نکنند.

افراد زیر ۱۹ سال به دلیل آنکه رویش موهای زائد آنها هنوز کامل نشده با انجام عمل لیزر به صورت زود هنگام فقط باعث هدر رفتن وقت و هزینه خود خواهند شد. پس بهتر آن است که این عمل را بعد از بلوغ کامل و رشد تمامی موها انجام دهید تا جواب دهی مورد نظر را کسب نمایید.

تا به اینجای مقاله تقریباً به طور کامل به موارد منع استفاده از لیزر موهای زائد پرداختیم ولی ناگفته نماند که کیفیت دستگاه لیزر نیز در انجام این عمل بی تاثیر نخواهد بود و استفاده از دستگاه های بی کیفیت برخی کلینیک ها می تواند این عوارض را تا چندین برابر تشدید نماید.

شما می توانید با در نظر گرفتن توصیه پزشک معالج خود و انجام عمل لیزر با دستگاهی با کیفیت عوارض گفته شده را به حداقل رسانده و با خیال آسوده لیزر موهای زائد خود را انجام دهید.

دستگاه آیس نیترو پلاس شرکت هیوا مدیکال با دارا بودن کیفیت گرید A جهانی به دلیل به روز بودن و با کیفیت بودن کلیه قطعات و انرژی تنظیم شده این دستگاه، کم ترین عارضه و بهترین نتیجه را در مدت زمانی مشخص ایجاد می کند و در حذف می های زائد می تواند بیشترین کمک را به شما نماید. شما می توانید با مراجعه به کلینیک هایی که دارای این دستگاه با کیفیت هستند بهترین و کارآمدترین خدمات را دریافت کرده و از شر موهای زائد خود به طور کامل خلاص شوید.

 

شرکت هیوا مدیکال | تابستان 1403

www.hivamedical.ir

instagram: hivamedical.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *